Er zijn inmiddels drie SLIC-informatieavonden en één inloopavond georganiseerd:

  • 3 oktober 2018
  • 26 februari 2019
  • 11 december 2019
  • 1 juli 2020 (inloopavond)

Via de volgende links kunt u de verslagen teruglezen en de presentaties terugkijken.

Definitief ontwerp 

Op basis van de vragen en opmerkingen die we tijdens de informatie- en inloopavonden en via onze contactpagina hebben ontvangen, is er inmiddels een plan gemaakt voor de verlichting in het hele buitengebied van Etten-Leur. het ontwerpplan op een aantal detailpunten aangepast. Het definitieve inrichtingsplan voor de openbare verlichting is opgenomen in de informatiefolder over het SLIC proefproject.

 

Nationale online conferentie over SLIC in Etten-Leur

Het SLIC-proefproject in het buitengebied heeft veel nieuwe inzichten opgeleverd. De actieve manier waarop bewoners en belanghebbenden betrokken zijn geweest, heeft tot verrassende resultaten geleid. Op technisch gebied heeft SLIC duidelijk gemaakt wat de uitdagingen zijn en hoe die opgelost kunnen worden.

Op 28 januari organiseert de gemeente samen met Avans en de Stichting Openbare Verlichting Nederland een online conferentie om de opbrengsten van SLIC in Etten-Leur te delen met geïnteresseerden, waaronder participatie- en verlichtingsspecialisten van andere gemeenten in Nederland. Bent u geïnteresseerd? Ook u kunt deelnemen. Dit is het programma:

14.00 uur            Opening door dagvoorzitter Sandra Rottenberg

14.05 uur            Spotlight op SLIC-pilot Etten-Leur.
Toelichting door wethouder Kees van Aert van Etten-Leur (Openbaar gebied) en projectleider Peter van der Wegen

14.20 uur            Rondetafelgesprek onder leiding van Sandra Rottenberg over Etten-Leur en stakeholder engagement, met onder anderen Paul Stamsnijder (Reputatiegroep), Arthur Klink (Openbare Verlichting Nederland) en Marco Sodderland (Motivaction)

15.00 uur            Pauze

15.10 uur            Rondetafelgesprek onder leiding van Sandra Rottenberg over de onderzoeksthema’s van het SLIC-project: biodiversiteit, veiligheid en techniek, financiering en stakeholderbetrokkenheid met de onderzoekers van Avans Hogeschool
Karen Janssen (projectleider SLIC), Rene-Pascal van den Boom, Yves Prevoo en Ger-Jan van den Elsen

16.00 uur            Afsluiting

Meer informatie over de sprekers vindt u hier.

Als u deel wilt nemen, kunt u zich hier aanmelden.

 

Vragen?

Heeft u nog vragen over de informatie in de verslagen en presentaties, of heeft u een opmerking? Via de contactpagina kunt u alle vragen, ervaringen en opmerkingen aan ons doorgeven.

© 2022 Gemeente Etten-Leur