Enquête

Tijdens het SLIC proefproject gaan we in een aantal straten en (fietspaden) de oude verlichting vervangen door moderne en energiezuinige ledverlichting. We gaan experimenteren met de lichtsterkte en met dim-varianten. Uitgangspunt is dat de verlichting minstens zo veilig is als in de oude (huidige) situatie.

Andere lampen betekent ook ander licht. Als onderdeel van het proefproject gaan we meten hoe u de verandering ervaart. Dat doen we op verschillende momenten, omdat we ook met verschillende lichtniveaus gaan experimenteren.

Start-enquête in oktober 2018

Belangrijk is dat we ook weten wat u vond van de openbare verlichting vóór de veranderingen. Hoe veilig voelde u zich bijvoorbeeld op straat? Dat was één van de vragen in de eerste SLIC-enquête.  Deze eerste enquête is inmiddels afgesloten. Ruim 50 mensen hebben aan de enquête meegedaan. Via de link hieronder kunt u de resultaten bekijken. Privacy-gevoelige antwoorden zijn niet in de resultatenlijst opgenomen.

Resultaten eerste SLIC-enquête

Tweede SLIC-enquête: hier zijn de resultaten!

In februari 2019 kon u meedoen aan de tweede SLIC-enquête. In de enquête vroegen we uw mening en ervaringen over de veranderingen die inmiddels zijn gerealiseerd in het SLIC-proefgebied. De eerste voorlopige uitkomsten van de enquête zijn gepresenteerd tijdens de informatieavond in het Turfschip op 26 februari 2019. Via de onderstaande link vindt u de definitieve resultaten.

Resultaten tweede SLIC-enquête

Derde SLIC-enquête is geëindigd

Via de informatieavond en de enquête in februari 2019 hebben we ideeën en wensen binnen gekregen, waar we mee aan de slag zijn gegaan. Dit najaar hebben we de verlichting op verschillende punten aangepast. Via de derde SLIC-enquête hebben we gevraagd wat u van de veranderingen vindt. Tijdens de informatieavond op 11 december zijn de eerste resultaten gepresenteerd. U kunt hier alle resultaten zien.

Resultaten derde SLIC-enquête

‘Vierde enquête’ tijdens inloopavond

Op 1 juli 2020 organiseren we een vierde informatiebijeenkomst. Dan kunnen we u de bijna definitieve resultaten van het SLIC-proefproject laten zien. We kunnen u dan ook laten zien wat we met die resultaten gedaan hebben. Ze hebben aan de basis gestaan van ons ontwerp verlichtingsplan voor het hele Etten-Leurse buitengebied. Tijdens deze vierde – en waarschijnlijk laatste – informatiebijeenkomst presenteren we u ons ontwerp verlichtingsplan. Opnieuw zijn we dan zeer geïnteresseerd in uw mening, opmerkingen, ideeën en vragen. Alle feedback om het plan beter te maken, is meer dan welkom!

© 2022 Gemeente Etten-Leur