Enquête

Tijdens het SLIC proefproject gaan we in een aantal straten en (fietspaden) de oude verlichting vervangen door moderne en energiezuinige ledverlichting. We gaan experimenteren met de lichtsterkte en met dim-varianten. Uitgangspunt is dat de verlichting minstens zo veilig is als in de oude (huidige) situatie.

Andere lampen betekent ook ander licht. Als onderdeel van het proefproject gaan we meten hoe u de verandering ervaart. Dat doen we op verschillende momenten, omdat we ook met verschillende lichtniveaus gaan experimenteren.

Start-enquête

Belangrijk is dat we ook meten hoe u nú  de openbare verlichting ervaart. Hoe veilig voelt u zich bijvoorbeeld op straat? Dat is één van de vragen in de eerste SLIC-enquête.  Deze eerste enquête is inmiddels afgesloten. Ruim 50 mensen hebben aan de enquête meegedaan. Via de link hieronder kunt u de resultaten bekijken. Privacy-gevoelige antwoorden zijn niet in de resultatenlijst opgenomen.

Resultaten eerste SLIC-enquête

Nieuwe enquêtes

Tot het einde van het SLIC-proefproject in 2021 zullen we u nog enkele malen vragen een enquête in te vullen. Dat doen we steeds na een periode waarin we geëxperimenteerd hebben met ander licht.

U vindt op deze pagina de resultaten, steeds enkele dagen na het afsluiten van de enquêtes.

© 2018 Gemeente Etten-Leur