Enquête

Tijdens het SLIC proefproject gaan we in een aantal straten en (fietspaden) de oude verlichting vervangen door moderne en energiezuinige ledverlichting. We gaan experimenteren met de lichtsterkte en met dim-varianten. Uitgangspunt is dat de verlichting minstens zo veilig is als in de oude (huidige) situatie.

Andere lampen betekent ook ander licht. Als onderdeel van het proefproject gaan we meten hoe u de verandering ervaart. Dat doen we op verschillende momenten, omdat we ook met verschillende lichtniveaus gaan experimenteren.

Start-enquête

Belangrijk is dat we ook weten wat u vond van de openbare verlichting vóór de veranderingen. Hoe veilig voelde u zich bijvoorbeeld op straat? Dat was één van de vragen in de eerste SLIC-enquête.  Deze eerste enquête is inmiddels afgesloten. Ruim 50 mensen hebben aan de enquête meegedaan. Via de link hieronder kunt u de resultaten bekijken. Privacy-gevoelige antwoorden zijn niet in de resultatenlijst opgenomen.

Resultaten eerste SLIC-enquête

Tweede SLIC-enquête: hier zijn de resultaten!

In februari 2019 kon u meedoen aan de tweede SLIC-enquête. In de enquête vroegen we uw mening en ervaringen over de veranderingen die inmiddels zijn gerealiseerd in het SLIC-proefgebied. De eerste voorlopige uitkomsten van de enquête zijn gepresenteerd tijdens de informatieavond in het Turfschip op 26 februari 2019. Via de onderstaande link vindt u de definitieve resultaten.

Resultaten tweede SLIC-enquête

Nieuwe enquêtes

Tot het einde van het SLIC-proefproject in 2021 zullen we u nog enkele malen vragen een enquête in te vullen. Dat doen we steeds na een periode waarin we geëxperimenteerd hebben met ander licht.

U vindt op deze pagina de resultaten, steeds enkele dagen na het afsluiten van de enquêtes.

© 2019 Gemeente Etten-Leur